Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

PGA Tour Standings
Golf Vesti
Latest topics

Tiger Woods bez bobede u 2010

Go down

Tiger Woods bez bobede u 2010

Post by Mijat Stevović on Sun Dec 26, 2010 12:27 am

Sjeverni Irac Graeme McDowell šokirao je u nedjelju 4. 12. 2010. američku golfersku javnost pobjedom nad Tigerom Woodsom u playoffu Chevron World Challengea. G-Mac, kako ga mnogi zovu, tako je 'zaslužan' što Woods nije osvojio turnir u 2010. godini. A Tiger je, nakon turbulentnih događaja u njegovu životu, krajem sezone počeo pokazivati igru kakvu očekuje sam, ali i njegovi obožavatelji.

Tako je i u posljednji dan CWC-a ušao sa četiri udarca prednosti, ali je imao problema s puttovima koji nisu htjeli u rupe, a pobjednik US Opena 2010. fočeo ga je polako sustizati i prestizati. Na 17. rupi ukazala se prilika Woodsu jer je na paru 3 McDowell završio u visokoj travi, odigravši bogey, dok je Woods odigrao par. I na posljednjoj rupi (par 4) drama: Drugi G-Macov udarac završava nekoliko šest metara od zastavice, a Woodsov samo metar. A onda McDowell pokazuje zašto je trenutačno jedan od ponajboljih golfera današnjice. Pogađa putt sa šest metara i prebacuje pritisak Woodsu koji je u nedjelju promašivao i puttove unutar metar, metar i pol. No, Tigeru ruka nije zadrhtala i birdiejem osigurava playoff.

U playoffu se igrala opet 18. rupa i McDowell s drugim dolazi na 7 i pol metara, a Woods četiri i pol metra od rupe. Član europske, pobjedničke momčadi Ryder Cupa opet pokazuje znanje i pogađa putt za birdie. Woods nije mogao dvaput. Njegov putt za nastavak playoffa prošao je nekoliko centimetara desno od rupe...

- Ovo su mi dva najbolja putta na turniru - rekao je McDowell po osvajanju turnira. I bio je u pravu. A Woods može žaliti samo za naslovom, jer igra mu je bila odlična. U 2011. izgleda da nas očekuje Tiger kakvog smo gledali do pred kraj 2009. godine.

IZVOR TEXTA :WWW.GOLF.COM.HR
avatar
Mijat Stevović
Amateur
Amateur

Posts : 72
Join date : 2010-03-21
Age : 23
Location : Lovćenac

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum